Călcând pe urmele Lui

61 de pagini, am citit-o la munte în weekend.

Călcând pe urmele Lui e o broșură tipărită de Viață și Sănătate cu rol de (cum zice subtitlul): Ghid de ucenicie în școala lui Hristos.

Un sabat fără cărți, ar fi o erezie. Dar nici n-am vrut să pun cu mine biblioteca. Am pățit alteori că sunt un pic prea optimist despre cât pot citi în câteva ore. Am pus ochii pe cărticica asta și a meritat. Am citit-o cap coadă. O parte vineri seara la lumină de telefon, stând undeva departe pe deal, cu decor sonor din camping Glăvoi. O parte sâmbătă după masă, după ce m-am întors din plimbare.

Are fix 27 de capitole. Atât cât erau principiile de credință AZȘ pe vremuri (e tipărită în 1999, am găsit-o la printrecărți). Și e scrisă super. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că fiecare capitol se termină cu Alegerea mea, moment decizional benefic pentru suflet.

Nu-s toate așa cum le știu și le cred, dar a fost o lectură bună. Dacă vrei să înțelegi doctrina adventistă așa cum e învățată ea oficial, într-un limbaj accesibil unui neinițiat, exact asta face cărticica de față.