Decizie la Iordan – Lewis R. Walton

10/2024. Are 74 de pagini și se citește repede, totuși cu pixul în mână. Am cumpărat-o ceva luni în urmă când am făcut o comandă în care am cerut toate cărțile de pe stoc de la editura asta. Și, da, încă am cărți nerăsfoite… din belșug.

Am fugit la munte weekend-ul trecut și am luat cu mine 4 cărți. Asta e una dintre ele. Cea pe care am reușit să o citesc de la un capăt la altul acolo. A meritat.

Lewis R. Walton e autorul cărții Omega, și revine de data asta cu o carte pe cât de scurtă pe atât de serioasă, scrisă direct pentru adventiști. E o carte despre amăgirile zilelor de pe urmă în care biserica riscă să cadă, despre stâlpii credinței care trebuie să rămână la locul lor, o privire la evenimentele viitoare și decizia prezentă de luat de către fiecare adventist.

Din curprins:

  • Ordinele dușmanului – decodificate
  • Ultima înșelătorie a lui Satana
  • Vrem să-L vedem pe Isus
  • Glasul judecății Lui
  • Adevărata zguduire a adventismului
  • Decizie la Iordan

E o carte care pune din nou la locul meritat vocea profetului Domnului și doctrinele importante (Sanctuarul, Sabatul, biruința prin har – nu doar iertarea etc). Argumentele aduse sunt alese foarte bine și explicate de multe ori din perspective neașteptate.

Iordanul e ultimul pas spre Țara făgăduită, vine cu decizii de luat. Vom urma chivotului?

Nu e doar o carte serioasă, dar e și o carte plăcut de parcurs. E și pentru biserică, dar în special pentru fiecare membru al ei. Recomand deplin.

⋆⋆⋆⋆⋆